Hjem Modum open Modum Open 2013 Modum Open 2013

Modum Open 2013

105

Modum Open-plakat 2013

 

Ja, det blir Modum Open også i år! I år så vil datoen være endret på grunn av at dette er mer gunstig i forhold til den norske sesongen og at de store spillerne vil få en bedre oppkjøring med denne datoen.

 

Så sett av følgende dato: 13-14. september

 

Som alltid har vi på plass mange nasjonale og internationale spillere, men i år smeller vi til ekstra med mange veldig bra navn.

 

I starten kan vi gå ut med at vi har fått med oss følgende stjerner til årets utgave av Modum Open:

 

Jean-Michel Saive

Wang Xi

Chen Weixing

 
For dem som ikke veit hvem disse er, bør ta seg en tur innom Youtube, der du kan se noen fantastiske ballvekslinger av ypperste klasse.

 

Dagens status når det gjelder gjennomføringen av turneringen er at svenskene, for noen uker siden flyttet sin start i Pingisligaen (mandagen etter Modum Open), og flere lagledere ønsker ikke en turnering så nærme seriestart. Dette har medført noen komplikasjoner, og Rune er på saken, sånn at vi forhåpentligvis får med flere svensker. Noen lag kommer, mens noen er litt mer usikre. Mulig at banketten utgår i år pga. dette. Vi oppdaterer deg selvsagt på hvilke spillere som kommer, og status for turneringen. Uansett så blir nivået i år det beste noen sinne, og vi håper så mange som mulig setter av denne helgen i september.