Hjem Klubbnytt Sesongavslutning og overraskelsesbesøk

Sesongavslutning og overraskelsesbesøk

177

Sparebank 1 - gulvmaskin

Mandag 30. mai arrangerte vi sesonavslutning og klubbmesterskap. På starten av kvelden ble vi overrasket med et besøk av Sparebank 1 Modum, representert av Espen Tangerud og Ole Gunnar Fidjestøl. De hadde med seg Sparebank 1-hengeren som inneholdt en overraskelse til klubben. Tidligere i år søkte vi om en gulvvaskemaskin for vår 600 kvm store hall. Vi fikk 25 000 og var veldig fornøyd med det. Lite visste vi at vi i tillegg skulle få maskinen på slutten av årets sesong.

Vi ønsker å takke alle i Sparebank 1 Modum for jobben de gjør for idretten i bygda, og på vegne av klubben, tusen takk for en super duper gulvvaskemaskin. #godesammen

Marius - klubbmester 2016

Det ble også arrangert klubbmesterskap hvor Marius Pedersen tok en finfin seier mot Eirik Dybendal i finalen. I bronsefinalen viste Mats Christensen frem gamle kuster og vant over Robin Kristiansen. Med 18 deltakere, kan man si seg fornøyd med innsatsen. Av premier ble det delt ut billetter til både Modum kino og Furumo svømmehall.

 

Kvelden ble avsluttet med kaker og quiz, med påfølgende god stemning.

Til slutt ønsker vi alle en god bordtennisferie og vi håper å se alle tilbake til neste sesong. Mulig vi starter opp sommertreninger. Informasjon vil i så fall komme senere hvis dette blir gjennomført.

God sommer!