Hjem Klubbnytt Klubbutvikling – modul 2

Klubbutvikling – modul 2

98

Klubbutvilkingkveld2

Søndag 25. januar holdte vi klubbutviklingskurs styrt og delegert av Thorsten Hævdholm (leder for prosjektet og landslagstrener for senior). Vi har allerede gått igjennom modul 1, som omgikk organisasjon og klubbutvikling, mens denne gang gikk vi igjennom modul 2. Denne modulen inneholder treningsferdigheter. Altså i bunn og grunn hvordan skal vi utvikle spillere på forskjellige nivåer i klubben og hvordan vi som trenere kan bidra til dette og i tillegg videreutvikle oss i prosessen. Denne dagen snakket vi mye om motorikk og tekniske ferdigheter, der vi først pratet en del om hva som inngikk i dette, for deretter å analysere en kort trening av våre egne spillere. Til slutt pratet vi om hvilke løsninger som kunne fungere for klubben, og hvilket fokus vi som klubb ønsket på spillerutvikling.

Deltakere på kurset var som følgende: Lars Kristian, Didrik, Truls, Kjartan, Trond Erik, Håvard, Øystein, Per Anton, Mads, Marius, Tobias og Robin (de 4 siste som spillere). Takk til alle som bidro, både foreldre og spillere.

Jeg tror og håper de fleste lærte en masse av Thorsten, og jeg håper at vi vil kunne klare å benytte oss av de rådene og tipsene vi har fått for å kunne videreutvikle klubben i riktig retning.

Thorsten viste noen videoer der man kan se ulike øvelser. For å komme inn på samme side kan du TRYKKE HER. Brukernavn og passord er: bordtennis