Hjem Klubbnytt Rapport fra NM yngre

Rapport fra NM yngre

210
bronsje i 11-double
Mads Mykland og Andreas Nguyen (Fjell) med bronse i 11-double

  LES VIDERE FOR MODUMRAPPORT:

Så var det klart for en Bodøtur, og Mamma Mykland, Mads, Julie og Erik (Julie sin aller kjæreste) satte seg på flyet fredag morgen. Ut på dagen dro vi til hallen og så mange bra lagkamper. Lørdag var det klart for jenter 15 double, og julie spilte med Mina Moger fra Harestua. De har jo aldri spilt double sammen før, så de var nok litt spente. De møtte Mina og Sunniva fra Volda Ørsta og tapte 3-0. Mads spilte double med Andreas Nguyen, fra Fjell, og endte opp med en flott 3. plass i gutter 11, i Stiga 11 ern. Bronse er topp i NM! Erik spilte double g15 med Markus fra Harestua, og de røyk dessverre ut i første kampen. tapte 3-0. Tidvis bra spill. Julie spilte mix-double sammen med Benjamin Langsholt fra Sarpsborg, og de møtte Rebekka Carlsen og Fredrik Meringdal i første kampen. Endte med tap 0-3. Synd å møte så sterke motspillere i første kamp, men sånn er det. Bra spill av Benjamin og Julie.

Søndag var det singelklasser og Mads vant pulja si i gutter 11. Spilte sluttspill, men røyk ut i 8-dels etter tap mot Fredrik Buringsrud-Langen fra B-72. Mads hadde god kontroll i kampen, og var nok en bedre spiller enn motstanderen, men klarte å rote det litt til i starten. Tap for Mads 3-1 her altså. Underholdende kamp var det i hvert fall, men Mads var skuffet over egen innsats.

Julie spilte jenter 15 og ble nummer to i pulja. Møtte Emma Tollerud fra Fokus i første sluttspillkamp, en kamp som endte med 3-0 seier til Emma. Julie fikk ikke til spillet sitt i denne kampen, men Emma var knallgod og kom helt til kvartfinale. Erik spilte gutter 15 og møtte Nikolai Falch fra Bodø. Tapte 3-2, og det var en spennende kamp. Erik leda 2-1, men ble henta inn igjen og tapte dessverre i avgjørende. De to andre kampene tapte han også, men tidvis mye bra spill. Trene og trene er det som skal til fremover. Gutten lærer fort.

Det var et flott arrangement, hvor alt var på stell. Skal man klage litt så må det være på at åpningsseremonien varte en hel time, og det er veldig lenge for utøverne å bli stående rett opp og ned med tanke på at flere skulle rett i kamp. Vi på tribunen ble også bittelitt slitne, og var ikke akkurat klare for allsang til slutt for å si det sånn. Ute skifta været fra veldig våt snø og surt og kaldt, til bar bakke og solglimt. God mat, bra hotellopphold, trivelig prat med folk fra andre klubber og en tur i badeland gjorde susen på Bodøturen. Og jammen meg gikk flyturen hjem, etterfulgt av tog også helt problemfritt. Ingen sak å være på tur da.

Mette Stenklev Mykland

Kjæresteparet Erik og Julie
Kjæresteparet Erik og Julie
Fint vær
Finfin bordtennistur til vakre Bodø