Hjem Klubbnytt SIDDISTREFFEN 2011

SIDDISTREFFEN 2011

89

 

Les om hele turen nedenfor:

 

 

Mykland-familien, Linus Brànstrom og Magnus Berg tok bilen nedover til Stavanger, mens Pål Korsgård og Truls Christensen tok flyet. Bilturen var lang, 7 timer i bil, mens vi kan tenke på at Pål og Truls bruker 45 minutter nedover.

Mykland, Linus og Magnus ankom hotellet ca 20 00, mens Pål og Truls var på hotellet 1300.

Hele 7 spillere + Linus spilte på lørdagen og løndagen.

Mads Mykland: Stilte opp i klassende, G11, G12, G13 og G15R
Mads spiller bra, men tap 3-1 over Benjamin Langsholdt fra Sarpsborg. 9 plass i G12
Mads spiller seg frem til en finale mot Benjamin, som han tapte 3-1 over sist. Denne gangen går det bedre. 2-1 i sett og, 5-2, på disse tallene skjer det noe, Laglederen til Benjamin ønsker time-out, dette er noe Benjamin ikke ønsker, og Benjamin trekker seg. Mads er klassens vinner. Litt synd at dette måtte skje i en Finale. Men GRATTIS Mads!
G15R: 9 plass her og.
G13: ingen plassering.
Men et Absolut godkjent stevne fra Mads.

Julie: Hun gjennomførte NC2 med stil, kom videre fra D eldre junior, og slo Ingrid Reite.

Per Harald: Solid spill, spilte to bra kamper. En mot Oscar Øby, og ikke minst seieren over Jonas Flåøien i kvartfinalen. 3plass i HC.

Simen: Solid innsats, spiller bra etter han har begynt å holde løsere i rackerten.
Simen spilte veldig bra mot Pål Arne Røsdal nesten skillesett.

Truls: Tar seg videre i H Elite, dette er sterkt gjort, «mycke» bra kamp mot Bent Sølve Hovden.

Pål: kom videre på sett i Elite, tapte for Burgis fra Volda og Ørsta. I herrer eldre jr slo han hånden i bordkanten og måtte ty til en ispose.

Magnus: Slår Oscar 3-2 og Per Hartveit 3-2.Iikke de beste kampene fra vår stabile «Bergern», men han er en mester på skillesett. Gikk ikke helt veien for den 1.-seedete Berg, tap for Fahim.

Jeg syntes stevnet var OK, litt dyr mat, men så er jeg et matmenneske og da  nummerene på bordene var kaotisk, litt her og litt der. Bordene lengst unna tribunen var det dårlige lys. Men sekretariatet fikk kampene unna og vi hadde det moro. Veien hjem var det mest snorking, bare Per Anton Mykland som måtte få den kjedeligste jobben… Kjøre hjem igjen. Men dette gikk bra.

Magnus Berg

Modum BTK

 

(Revidert av Lars Kristian Haraldsrud)