Hjem Klubbnytt Marius med sølv i NM

Marius med sølv i NM

223
Marius pallen NM 2016
Marius på pallen i årets utgave av NM yngre

Søndag 13. mars var det duket for NM for yngre på Oppegård. Modum stilte med 1 deltaker, Marius, i klassen 11 år (del av Stiga 11’ern). Dette ble hans første NM yngre og dette var siste sjanse for 2004-modellen i å delta i klassen 11 år. I tillegg ble han førsteseedet i klassen i forkant av stevnet.

Med godt fokus og bra innsats vant Marius puljegruppen sin greit mot 2 andre spillere. I første runde fikk han også grei motstand, og vant denne kampen med 3-0 i sett. Runde nummer 2 skulle bli litt hardere som han til slutt vant 3-1. Det var derfor klart for semifinale hvor det ble en overbevisende 3-1-seier. Marius var derfor klar for finale mot Lia-spilleren Audrius Bagdonas som Marius aldri hadde vunnet mot tidligere. Det ble en spennende finale som til slutt gikk i favør til Lia-spilleren som til slutt vant med settsifrene 3-1.

Marius fikk derfor en vel fortjent sølvmedalje etter tap for en god motstander. Veldig bra til å være første gang i NM, noe som lover godt for 13-årsklassen neste sesong. Med hard trening og godt fokus fremover kan vi håpe på enda bedre resultater i fremtiden.

Gratulerer! Marius er også tatt ut til forbundsamling 8-10 april i Larkollen, så vi ønsker lykke til og vi håper han kan få flere gode tips og triks av både trenere og andre spillere på samlingen.

Resultater: http://resultat.ondata.se/000299/

Marius NM 16
Marius poserer med pokaler