Hjem Stevner NM junior/eldre junior

NM junior/eldre junior

76

Dette årets NM var det bare Julie, Pål og Lars Kristian som deltok fra Modum. Kanskje ikke den aller beste oppslutningen fra klubben. Resultatmessig gikk det litt opp og ned, med ingen store resultater. Julie tok en 9. plass i damer junior, noe hun skal ha skryt for. Å klatre rundt 300 poeng på rankingen på 1. år av en jentespiller er bra, og viser god progresjon. Fortsetter den gode treningen vil vi nok se Julie enda høyere opp på resultatlistene neste år.

 

Både Pål og Lars Kristian ble nummer 1 i sine puljer, men tapte så første runde etter puljespill, og røk derfor ut relativt fort. I double ble det samme skuffelsen der vi kanskje var litt uheldige med trekningen og møtte kvartfinaleparet Johansen/Wærstad i første runde. Uten å komme godt igang, ble det et greit tap i første runde her også.

 

Vi nøyde oss derfor å være litt igjen for å heie på våre gode naboer fra Eiker, som storspilte i årets NM. Morsomt å kunne ha et godt samhold med andre klubber, og stemningen var generelt god på tribunen uansett om det kanskje ikke gikk veien for våres del. Vi gratulerer alle vinnerene i årets NM, og kanskje mest til Eiker for deres gode innsats i årets NM for junior/eldre junior.