Hjem Stevner NM senior – dag 1

NM senior – dag 1

121

nm-14-modum1

Fredag er dagen der lagspill og double står for tapeten. Førstelaget til Modum fikk grei skuring i første kamp mot Sarpsborg, etter det skulle det bli en høydramatisk kamp mot Fokus, som akkurat hadde slått naboklubben Eiker. Etter en høyintens opphenting av Modumlaget, sto det til slutt 3-2 i favør Modum. Masse trøkk på tribunen, og tente Modumspillere var det som skulle snu kampen etter å ha ligget under 2-0. Dessverre ble det tap for Laksevåg i semifinalen. Synd for gutta, som på alle måter fortjente finalespill. Dermed ble det bronsje for vårt førstelag, noe som vi selvsagt er stolte av.

nm-14-modum2

Modums andrelag var spente på trekningen, og må si seg fornøyd med å møte Harestua i sin første kamp. Med bra trøkk fra coachebenken og god lagmoral, ble denne kampen vunnet til slutt 3-1, og vi skulle derfor møte et førsteseedet Stordlag. Her ble det derfor et klart 3-0-tap, men uansett en velspilt og morsom erfaring for alle. Dermed ble det stopp i kvartfinalen, og en super 5.plass for gutta. Bra jobba!

nm-14-modum-damer

Tror det er en liten stund vi stilte med damelag i NM. Vi er selvsagt henrykt over å kunne stille med to gode representanter for klubben. Damelaget slet dessverre i sin første kamp mot B-72 5, en klubb som dominerer NM med antall kvinnedeltakere. Jentene tapte til slutt 3-0 i sin lagkamp, men vi er uansett stolte av innsats og innstilling.

Bilder fra dagen:

LES VIDERE FOR MER OM DE ANDRE KLASSENE:

– I mix var Bing og Ilka vårt store håp for medalje. Dessverre ble de nummeret for lite mot Roger Andersson og Christine Mettner i kvartfinalen, men en finfin 5.plass ble det.

– I herrer B-double ble Truls og Lars Kristian lett match i kvalifiseringsrunden, og gikk her på et 3-1-tap, og røk derfor tidlig ut i turneringen.

– Pål og Julie gikk også på et kjipt førstetap i mix-klasen, og røk derfor også ut i første runde.

– Truls og Sara spilte godt sammen, og gikk videre fra første runde i mix relativt greit. I neste runde møtte de Magnus og Maria fra B-72, som er et relativt bedre par enn Modums. Her skulle dermed Truls og Sara overraske med å lede 2-0 i denne kampen, men måtte dessverre innse nederlaget etter at B-72s doublepar slo inn matchball etter å ha snudd kampen til 3-2 i deres favør.

Enkeltresultater kan du finne her: TRYKK HER!