Hjem Stevner NC yngre 2012 Norges-cup yngre – Modum

Norges-cup yngre – Modum

120

Da takker vi for vel overstått stevne, litt på overtid, men men.

Takker for all innsats og deltagelse fra frivillige i Modum, her var det mye bra innsats! Vi retter også en ekstra takk til Gunnar Mathiesen for hjelp under stevnet lørdag og halve søndag. Bedre læremester kan man nok ikke få! Takker også Tore Eig for sin positive holding og hjelpsomhet før stevnet og under stevnet på lørdag. Det unge sekretariatet med Pål Korsgård, Lars Kristian og Truls hadde god hjelp og støtte fra dag 1, noe som vil hjelpe klubben videre med flere arrangement i fremtiden.

Vi takker også Notodden for utlån av sine 4 nye Stigabord. Trur du jaggu meg ikke at dem frakta dem hjem selv? Fint at nærliggende klubber hjelper til. «We owe you one!»

Vi håper de aller fleste var fornøyde etter helgen. Vi gjorde i alle fall vårt beste. Konstruktiv ros og ris mottas med takk. Ta gjerne kontakt via mail på

 

Les mer for resultater fra stevnet med over 150 deltagere:

Modum stilte med følgende mannskap utenom de som hjalp til med arrangeringen:

– Joachim Sørensen

– Dag Frode Lobben

– Martin Røste

– Mats Mykland

– Julie Mykland

– Erik Lobben

– Marius Pedersen

– Martin Falang

– Heidi Falang

 

Joachim karvet til seg en andreplass i HÅ ved jevnt spill i semi og finale. Her tok også Martin Røste og Dag Frode Lobben en 9-plass.Bra resultat fra Modumgutta!

Julie tok en 9-plass i piker 15, og 5-plass i piker 15 double sammen med Ilka Doval fra B-72. Hun får også en 5-plass i piker 13. Bra innsats her altså, og god fremgang.

Mats Mykland spilte også bra og fikk derfor med seg en 5-plass i gutter 11. Bra spilt av Mats i helgen!

Martin Falang var på hugget, noe som resulterte i 1-plass i gutter 15 double sammen med Mats Meinset fra Eiker btk. Han rasket også med seg en 9-plass i gutter 15. Martin er på vei oppover!

Både Marius Pedersen og Heidi Falang var med i 9-årsklasser. Begge har god innsats og viser spillerglede. Gode spillere som det blir morsomt å se mer av i fremtiden. Stå på!

Må også legge til at Erik Lobben tørket støv av stevnerackerten og spilte meget bra i herrer åpen. «Vinner av damer junior!» var hans egne ord etter å ha vunnet mot Anita Lissovenko som da hadde vunnet damer junior tidligere i turneringen.

 

Resultatliste alle klasser: