Hjem Klubbnytt Rankingstevne på Jevnaker

Rankingstevne på Jevnaker

221
jevnakerstevne-10-09-16
F.v: Marius, Robin, Jørgen og Espen

Tekst: Øystein Pedersen:

Det ble jo en litt dårlig oppladning når vi seint kvelden før får vite at Leif var gått bort. Men vi plukka nå opp Robin i Vikersund hvor også Espen venta på oss og hang seg på. Vel framme på Jevnaker så tar jeg turen innom Thomas i sekreteriatet og forteller om Leif, hvor jeg ytrer et ønske om ett minutts stillhet før kampstart. Det ble gjort, noe vi takker for.

Espen starter med seier over Fredrik Wilkens fra Jevnaker, men taper resten. Marius hadde en knallkamp mot Tor Hovde, Kjelsås (1662 p.) hvor han tok de to første setta. Han hadde nok vunnet i hodet sitt da, og Tor tok de to neste, men de fulgte hverandre tett i femte og det ble til slutt 9-11 i siste sett. Nære på der altså. Marius reagerte som han ofte pleier og tårene kom mot slutten. Ikke lett da. Men han fikk voldsomt med skryt.

Robin vant over Jevnaker sin Leif T. Jensen og også klubbduellen mot Espen, noe som gjorde at han spilte seg til en plass på førstelaget. Jørgen tapte alle men tok flere poeng og var som Jevnaker skriver på egne hjemmesider, like blid.

For full rapport og resultater fra stevnet, se Jevnaker sine egne hjemmesider