Hjem Klubbnytt Rankingturnering på Jevnaker

Rankingturnering på Jevnaker

216
Gjengen 1

Rapport fra rankingturnering på Jevnaker, lørdag 11.02.17:

Skrevet av Morten:

Ny rekord for modum med antall deltakere. 7 stk, fra Snorre som yngst til Herman som eldst. Herman tok en fin 7.plass etter mye bra spill.

Julian spilte sin første rankingturnering noen sinne og kom på en veldig sterk 9.plass etter flere bra kamper. Dette er en spiller vi kommer til og se mye mer av på øvre halvdel av resultatlistene i fremtiden.

Sondre som var med til Jevnaker for andre gang, klarte en fin tredjeplass i sin innledende gruppe og fikk en flott 13.plass totalt. Emil, Jørgen, Aminda og Snorre kom alle på 5.plass i sin gruppe og fikk dermed gleden av og spille mot hverandre i sluttspillet der de møtte Ervin fra Jevnaker som dessverre ingen fra Modum klarte og slå. Men Emil dro i land 22.plassen. Jørgen vant totalt to kamper noe som er rekord for han på Jevnaker og kom hakk i hel på 23.plass. Aminda fikk også en seier i dag og den plasserte henne på 24.plass.

Snorre tapte alle kampene sine, men klarte og få en god del poeng i alle sammen så han smilte stort sett fra øre til øre hele tia, noe som gjorde at han fikk både 25.plassen og en fair-play-pris.

Flott innsats og gratulerer til dere alle sammen.

TRYKK HER FOR JEVNAKER-RAPPORTEN, OG RESULTATER