Hjem Lavere divisjonspill Tabelltopp og rankingturnering

Tabelltopp og rankingturnering

227

4-div-og-rankingturnering

I helgen har det vært stor aktivitet i Modumleieren. På lørdag stilte 6 spillere i årets D-rankingturnering på Jevnaker. Marius vant sin pulje og spilte derfor i vinnerpuljen. Det ble til slutt en fin 4.plass. De andre spillerne spilte også veldig bra, men det ble ingen topplasseringer. Aminda viste Fair-play under hele turneringen og ble dermed premiert for det av Jevnaker. Bra innsats! På jbtk.net finner man full rapport fra stevnet, så ta en titt der.

Søndag var det klart for årets første runde i 4-divisjon i skolelokalene til Larvik BTK. Martin er ute med karantene pga. overgangen fra Eiker og Robin oppholder seg i syden om dagen, derfor stilte reservene Lars Kristian og Tom-Erik sportslig opp. Lars Kristian tok 1 trening på 2 år før helgen og kan rapportere om en mye stiv kropp etter 11 kamper. Tom-Erik (onkelen til Robin) hadde ikke spilt aktivt siden slutten av 90-tallet hvor han hanket inn medaljer for Modum i ungdomstiden, men viste god form hele dagen til tross for veldig lite trening de siste årene.

Av lag så møtte vi Randesund 2, Larvik 2 og Husøy 2, der vi vant 10-0, 9-1 og 10-0. Dette resulterer med topplassering på tabellen, med Marius på delt 1.plass som årets lagspiller. Bra spilt av alle! For fullstendige resultater, TRYKK HER!

Neste 4.divisjonsrunde er søndag 23. oktober, i Katfosshallen. Møt opp og støtt laget med målet om å holde tabelltoppen!