Hjem Stevner Modum-tur til Grimstad 2-3. juni

Modum-tur til Grimstad 2-3. juni

191

Tekst: Øystein Pedersen

Som «lagbildet» viser så var det en flott gjeng fra Modum i Vikhallen, Grimstad hvor Lia IL sin bordtennisgruppe med Jens Salvesen i spissen arrangerer Lia Kixen, sesongens siste stevne.

Deler av familiene Harstad/Gundersen, familien Kristiansen og familien Pedersen var delegasjonen som tok turen nedover til det blide Sørlandet. Vi overnattet på Bie Apartments & Feriesenter, – noen få minutters kjøretur fra hallen. Alle dro nedover fredag etter jobb og etter ca 4-4,5 timer i bil var vi fremme rundt kl. 20. Da ble det tid til å spise litt hver for oss, men også en liten prat før vi legger oss ved 23-tiden.

Lørdag avreise fra Bie rundt kl. 09. Stevnestart kl. 10. I første bolk deltar Robin, Marius og Sondre i G15. Emil og Jørgen i G11. Marius og Emil vinner sine klasser!

I andre bolk lørdag deltar Marius, Sondre, Emil og Jørgen i samme klasse, G13, mens Robin er med i Herrer D. Marius går til topps her også! Sondre tar en fin 3.plass.

Etter en lang og veldig varm dag i hallen så var det godt å få seg en dukkert i sjøen. For dem som syntes saltvann var ok, for andre som sverger til basseng ble det en nedtur, da dette var stengt. Etter badeturen så har vi en hyggelig felles grillmiddag på terrassen til Kristansen, hvor alle finner sin plass, de fleste i solen, mens skribenten foretrekker skyggen.

Søndag starter også kl. 10 med kun doubleklasser. Her deltar Robin/Marius i Gutter Double, hvor dem vinner puljen og er klare for semi’n. Den ble tøff nok mot en Fornebu-duo som gikk på en smell i pulja og ble nr. 2 der. Men gutta våre klarer det og går til finalen. Den ble enkel match!

Bolk 2 søndag: Marius og Sondre i G14, Emil og Jørgen i G12, og Robin i Herrer C. Nok en gang vinner Marius og tar storeslem altså! Vinner alle bordtennisklasser han var med i. Sondre også her en fin 3. plass. Og det får også Emil i G12. Bra jobba!

Vi avslutter helgen med et lagbilde av alle, både spillere og gode støttespillere.

Takk til alle for en kjempehyggelig tur! 🙂

Detaljerte resultater: http://resultat.ondata.se/000514/