Hjem Stevner NM junior

NM junior

188
FOTO: Ghassan Chaer

Tekst: Guri Grotnes

KORT OPPSUMMERING NM JUNIOR, BERGEN 14-15. april 2018

Lars, Bing og Cindy satte seg på flyet til Bergen fredag kveld. Sjekket inn på Haukeland hotell 5 minutters gange fra hallen. Siden Lars ikke skulle spille på lørdag ble det en god treningsøkt i hallen samt en tur til byen i det flotte sommerværet.
Søndag morgen kl.09.00 startet doublekonkurransen hvor Lars spiller sammen med Benjamin Otto Hatlebakk fra Laksevåg. Første kamp er mot et par fra Trondheim. Vinner enkelt 3-0. Neste kamp (kvartfinalen) blir en utfordring der gutta møter tredje-seedede Buringrud-Langen og Bagner Nilsen fra B-72. Tar første sett 11-6 og andre 11-5. Spillerne fra B-72 sliter med de gode servene til Lars og Benjamin. Så kommer det vanskelige tredje settet hvor det blir tap 11-6. Fjerde sett blir uhyre jevnt, gutta leder 10-9 og med matchball tar Bing timeout. Den sitter og Lars og Benjamin er videre til semi og sikret medalje. I semi’n blir de et hakk for dårlig mot topp-seedede Haug/Fransson med tap 3-0. Men gutta er superfornøyd med bronsemedalje.

I single startet Lars veldig bra med tre seiere i innledende puljespill. Seier også i første runde i sluttspill mot Franck fra Oppegård med 3-1. Så ble det verre i 1/8-delsfinale mot Henrik Bagner Nilsen som har en spillestil som Lars ikke er glad i å spille mot. Det ble tap 3-0 med settsifre 11-6, 11-8 og 11-4. Niendeplass er til å leve med. På tribunen satt Cindy og analyserte og Bing som coach, så nå har de en plan for videre trening for å takle rask spillestil nær bordet.

Neste år håper vi at Modum kan stille lag i NM-junior.