Hjem Lavere divisjonspill Seriespill forrige helg

Seriespill forrige helg

171
3.divisjonslaget

Lørdag 26 januar var 3.divisjonslaget klar for ny runde i Grimstad. De som var med denne gangen var Pål, Robin, Julian, Tom Erik. Harald og Terje var sjåfører og heiagjeng. Harald stilte også sporty opp som fjerde spiller på lørdag da Tom Erik ikke kunne spille før på søndag.

Lørdag møtte vi først Notodden og vant denne lagkampen 9-1. Tom Erik kom allikevel på førsten av denne dagen så Harald slapp med skrekken og bare en kamp. Mot Larvik senere på dagen kunne Tom Erik ikke stille så da ble det en spennende lagkamp. Når det stod 3-1 til Larvik bestemte lagleder Pål at vi toppet double laget og sikret dermed en seier i double. Vi var da avhengig av at både Pål, Robin og Julian vant sine kamper for å sikre poengdeling. Jammen meg klarte de ikke det og selv om at det var mye press på alle tre så ble det ekstra spennende med Julian som var sist ut. Lagkampen var 5-4 til Larvik før hans kamp men denne unge gutten halte i land en fem-setters og sikret oss 5-5. Harald stilte sporty opp som fjerdemann på laget mot Larvik og gjorde så godt han kunne uten noen form for ambisjoner om å vinne noen kamper. Han fikk også rett.

Søndag startet med ett forrykende uvær. Snøfonner stoppet det meste av trafikk men etter mye måking og dytting av biler kom alle seg på plass tidsnok. De siste ankom bare ti minutter før start så det ble litt kort oppvarming. Denne dagen stilte Tom Erik i begge lagkampene som vår fjerdemann.

Først møtte vi Eiker og slo de 6-4 i lagkampen. Mange jevne og spennende kamper her men også noen hvor vi vant enkelt 3-0. Etter dette møtte vi Randesund og vant også denne 6-4 på samme spennende måte. Det ble mange fem-setters-kamper på Julian denne dagen så han var passe sliten når vi var ferdige.

Så i firetiden satte vi igjen nesa mot Modum etter to flotte dager i Grimstad. Kjørte hjem i snøføyke og vanskelige kjøreforhold men alle kom seg helberget hjem uten noen problemer. Vi besøker gjerne Jens i Lia Bordtennisklubb igjen.

Terje Kristiansen
Reisebrevskriver

RESULTATER 3.div:


 

4.divisjonslaget

RESULTATER 4.div: