Hjem Styret Oppsummering styremøte 6

Oppsummering styremøte 6

125

Styremøte 6 ble avholdt i Katfosshallen 27.11.18. Noe av oppsummeringen vil være oppdatert iht. dagens dato.

Hallprosjektet:

Ettersom det blir uaktuelt å mure igjen vinduene i hallen (må bli nye vinduer) tar vi fatt på oppgaven med å få nytt gulv i hele hallen. Vi har hatt store problemer med Gerflor som er leverandør av bordtennisgulv, der det har blitt utsatt berfaringer flere ganger og vi har ikke fått noe tilbud iht. lovet dato. Vi håper å få tilbud på dette på nyåret da vi ennå ikke har hørt noe. Mulig dato for montering blir uke 9 (vinterferien) hvis det lar seg gjøre.

Status økonomi:

Sponsorinntekter kommer i desember og januar. Bedre likviditet etter dette. Det er registrert en ekstrem økning i strømbruk som vi fortsetter å sjekke opp videre. Vi anbefaler de som trener utenom fellestreningene å kun bruke lys på den ene siden. Det er unødvendig med full beslysning når man kun bruker 1-3 bord.

Terminlisten:

Er ferdiglaget og ligger tilgjengelig for alle i Katfosshallen og på modumbtk.no.

Rekruttering:

Vi fortsetter med tiltak for rekruttering. Vi tar med oss erfaringer fra bordtennisskolen og forbedrer konseptet til neste gang. Vi kjører igang et treningstiltak med Region Sør på nyåret. Dette blir 10 treninger hver onsdag. Oppstart kommer senere.

Spillertrøyer:

Er bestilt fra TTEX, men dessverre er det problemer med Butterfly-trøyene. Disse kommer fra Tyskland og har vært veldig forsinket. Vi håper å få dette på plass til Sparebank 1-cup 19-20. januar.

Romjulssamlingen:

Anbefaler alle å melde seg på. Avholdes i Katfosshallen 29. desember.

Kretsmesterskap:

Gjennomført bra. Lite stevne som alltid, som gjorde at vi fikk gjort andre arbeidsoppgaver i tillegg.

Sparebank-cup 2019:

Invitasjon klar og ligget på nett og Facebook en stund. Mail sendt til flere klubber+ på bordtennis.no. Vi håper på ennå bedre deltakelse enn i fjor. Vi ønsker oss nok en deltakerrekord! 🙂

Publisering av artikler på modumbtk.no:

Vi ønsker flere skribenter og anbefaler foreldre og andre å skrive en kort oppsummering av stevnene man er på, ta et par bilder, for deretter å sende dette på mail til Lars Kristian (). Anbefaler foreldre etc. å samarbeide om dette.

Juleavslutning:

Ble gjennomført 17. desember. Bra med deltakelse, men savnet flere fra veterangruppen vår. Fint opplegg med julemusikk, bordtennisspilling og servering av grøt.