Hjem Styret Oppsummering styremøte 7 og 8

Oppsummering styremøte 7 og 8

188

Styremøte 7 ble avholdt i Katfosshallen 08.01.19 og styremøte 8 ble avholdt i Katfosshallen 19.03.19. Noe av oppsummeringen vil være oppdatert iht. dagens dato.

Økonomi:

Klubben har nedbetalt all offentlig gjeld (lån fra banken på 180 000). Veldig gledelig for alle som har vært med å hjelpe til med å bedre klubbens økonomi de siste 10 årene. Mye hardt arbeid har vært lagt ned. Det står derfor kun privat gjeld igjen som vil betales ned så godt som mulig, etter evne. Det har vært salg av seksjoner i sameiet. Vi har ikke motatt disse pengene ennå.

Regnskap er revidert og vi har alt klart til årsmøtet.

Hallprosjektet:

Gulv har vært utsatt da det dessverre har gått veldig sakte med gulvleverandøren, i tillegg til at hele prosessen har vært vanskelig å forholde seg til med avtaler som blir brutt etc. Vi er på gang igjen og håper å få lagt nytt gulv i juni.

Det er ønskelig med tilluft når det blir dårlig luft i hallen. Vi ser på en rimelig løsning for dette.

Klubbutviklingsprosjektet («alle skal med»):

Vi har søkt og fått godkjent prosjektet. Vi har engasjert Stalsberg- og Vikersund skole som hver enkelt vil få et utebord. Klubben for i tillegg et innebord. Vi ønsker å lage et opplegg rundt dette for å skape bedre rekuruttering til neste sesong. Vi jobber for øyeblikket med å få inn alle søknadene, i tillegg til tilrettelegging for kurs som skal arrangeres i forbindelse med prosjektet.

Utstyr / kiosken:

Draktene kom til slutt (etter forsinkelser fra Butterfly). Vi kjører nå en ny bestillingsrunde. Alle som ønsker noe fra klubbkolleksjonen kan ta kontakt på Facebook eller Lars Kristian. Vi ønsker å stille ut mer utstyr til neste sesong og ser på nye løsninger for dette. I tillegg ser vi på muligheten for klubbgensere. Dette skal være noe som ikke vil være kostbart, men en mulighet for å vise frem klubben på turneringer etc.Vi kjøper inn flere treningsballer ved neste utstyrsbestilling.

Terje har fått skaffet klubben et pent brukt kjøleskap som gjør at vi kan hive det gamle (endelig) ut av kiosken og hallen. Hvis noen har lyst på det så må de være kjappe, for tanken er å kaste det så fort som mulig. Vi ønsker også innkjøpsavtaler til kiosken. Dette er noe vi kommer til å jobbe med frem til neste sesong

NBTF-tinget:

Tinget avholdes i Bodø 10-12. mai. Vi stiller ikke. Vi har ingen saker vi ønsker å sende inn.

Nybegynnertreninger:

Det jobbes med en løsning på onsdager eller torsdager for treninger ut sesongen. Ikke avklart ennå. Idrettsskolen kommer på besøk 3 mandager fremover og vil være en del av et samlet opplegg. Vi ser frem til å få besøk og med flere som ønsker å prøve bordtennis. Simen kjører opplegget med hjelp av 4 stk. fra styret som er på rullering (2 av gangen).